info 'at' LuukMeeuwis.nl


Luuk wint 1e prijs op het Prinses Christina Concours

  • Zondag 11 januari 2015 won Luuk een 1e prijs tijdens de regiofinale van het Prinses Christina Concours, in regio Zuid 1. Hij werd begeleid door Chris van de Kuilen op piano.
  • Samen voerden zij Divertimento, gecomponeerd door Roger Boutry uit. Tijdens de voorronde werden ze positief becommentarieerd door de jury, hier volgde dan ook een finaleplaats op. In deze finale koos dezelfde jury ervoor om Luuk (samen met Chris) een 1e prijs te geven. Die prijs houdt in dat Luuk een cultuurreis naar Parijs mag maken, samen met alle andere winnaars van 1e prijzen. Verder won Luuk nog de Dag van de Genomineerdenprijs, dat betekent dat Luuk tijdens de Dag van de Genomineerden mag optreden, en de Concertprijs Muziekgebouw Eindhoven, een optreden in de serie Lunchpauzeconcerten in Muziekgebouw Eindhoven.
  • Boutry tijdens de finale: http://youtu.be/zuXPekWp1rQ